dissabte, 2 de novembre del 2013

Stopframeanimator: Animacions amb la tècnica Stop Motion

Aquí us deixem ara amb una senzilla aplicació web , creada per Culture Street , que ens permet crear animacions Stop Motion de forma senzilla i directament des del web .

Només hem de triar un escenari de fons i arrossegar els caràcters en el lloc que vulguem , una mena de maniquí que pot articular-se per protagonitzar el nostre vídeo . Podem definir la posició dels braços i les cames dels personatges i anar capturant les escenes , així com afegir altres objectes que formaran part del vídeo resultat .

Si ho considereu necessari , podeu incloure música de fons ( ja hi ha diverses disponibles a la seva galeria ) , així com efectes de so que podran activar-se en qualsevol frame .

A mesura que anem capturant les escenes podem veure el resultat del que hem fet prement el botó play de la part inferior dreta , cosa que ajuda a determinar si estem fent moviments molt bruscos per al resultat final .

Encara que no és una aplicació que ens permeti crear vídeos molt personalitzats ni mostrar en excés la nostra creativitat , sí que podem usar-lo per ensenyar les bases d'aquesta tècnica , ja que no requereix registre , és senzill i permet l'accés des de qualsevol navegador.

Vols conèixer millor la tècnica Stop Motion?. Et deixo tres vídeos que utilitzen aquesta tècnica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada