Treballs

Recull de treballs escolars

 • Moments digitalsMoments de llengua i matemàtiques per reforçar directament a l'ordinador. L'alumne tria el seus moments de manera autònoma i segons preferències. Amb suport de paper n'anem fent el seguiment a l'escola. • Projecte d'astronomia: projecte que apropa els alumnes al coneixement de l'astronomia. El fil conductor és el conte "Avui he vist la lluna" i la seva integració amb alguns capítols de "Nostranau". Al llarg del projecte es duen a terme propostes interdisciplinàries i conclou amb una proposta de teatre en la modalitat de cambra fosca.A través de l'enllaç podeu accedir al projecte

 • Dinosaures: Aquesta aplicació pretén ser una eina de reforç en el projecte d'aula desenvolupat, el qual té com a  centre d'interés els dinosaures. Ens facilita el treball internivells, i així va ser concebit, en el marc d'una escola unitària.
  L'eina ofereix informació de manera interactiva a partir de quatre grans blocs:

 1. Origen: Efectua un nviatge al passat, des del Big-Bang fins l'aparició dels dinosaures.
 2. Descripció: Ens presenta una llista de fins as 18 tipus de dinosaures. De cada un d'ells tindrem una imatge i una descriupció detallada. Així mateix podrem imprimir una làmina per pintar de cada dinosaure.
 3. Jocs: Aquest apartat pretèn ser la part més lúdica sense deixar de banda el caràcter clarament didàctic. Es presenten 3 tipus de jocs:
  • CERCA-DINO: El ratolí es coneverteix en un llum que, en la foscor, haurà de trobar un dinosaure amagat. Un cop localitzat haurem d'escriure el seu nom dins un quadre de text. Disposarem d'una ajuda que ens facilitarà 3 noms possibles.
  • TRENCA-DINO: Es tractarà de resoldre diversos trencaclosques de diferents formats i amb dificultad creixent.
  • AMIDA-DINO: Un petit pesonatge anomenat Adrià ens presenta els seus dinosaures preferits i ens ofereix la possibilitat de comparar la seva mida amb ell. Hhauem d'agrandar o disminuir la mida fins que apaqreixi un missatge. En aquest just moment podrem apreciar la diferència de mida que hi hauria hagut si els dinosaures haguessin conviscut amb l'Adrià.
 4. Extinció:  Aquest apartat ens ofereix una visió de la teoria més acceptada sobre l'extinció dels dinosaures. Ens detalla de manera gràfica i pas a pas allò que devia passar, des de l'impacte de l'asteroide fins a la, gairebé absoluta, desaparició dels dinosaures.
A través dels enllaços podreu accedir al treball.
Versió en català
Versió en espanyol

 • Frases: Activitat dissenyada pels alumnes de P5, per facilitar el pas a la lletra lligada. L'actvitat es presenta en dues sèries de 11 exercicis de dificultat creixent. Cada làmina repeteix el mateix esquema a partir d'una fotografia:
  • Copia: L'alumne ha de reproduir la frase escrita.
  • Corregeix: L'alumne haurà de trobar una errada en la frase escrita i assenyalar-la.
  • Ordena: La frase es presenta desordenada. L'alumne l'haurà d'ordenar movent les paraules.
  • Inventa: En el quadre de text l'alumne haurà d'escriure una frase inventada que tingui a veure amb la imatge presentada en la làmina.
A través de l'enllaç podeu accedir al treball